Er zijn als het moet,
daar gaat het bij ons over.

Niet om een polis te onderschrijven, maar aanwezig zijn als het echt moet. Bij schadegevallen en expertise bijvoorbeeld. Wij halen steeds het onderste uit de kan voor onze klanten omdat we weten waar de klant recht op heeft.

 

ERVARING en een rijke historiek

We schrijven januari 1981. Met de nodige bagage als loontrekkenden, wagen Fernand Vermaut en echtgenote Marleen Sintobin het erop om op zelfstandige basis het kantoor op te starten.

 

Beginnende met 1 klant ging men van start onder de naam “Algemeen Dienstbetoon” met als activiteit verzekeringen – bank (IPPA – Spaarkas) – adviesbureau. Het eerste kantoor bevond zich in hun woonst in de Bruggestraat. Het kantoor was toen net groot genoeg voor twee mensen. Op korte tijd groeide het bureau verder uit en al snel werd ook de garage ingepalmd en heringericht. Gezien het vele werk komt in 1991 Petra Desmet als eerste bediende in dienst. Tot op heden is Petra nog steeds een vaste waarde en steunpilaar binnen het kantoor.

In 1993 kreeg Guy, de oudste zoon, de kans om mee in de zaak te stappen. Al vrij snel deed hij de nodige ervaring & kennis op om het kantoor verder te leiden en uit te bouwen.

In 1995 worden de plannen opgemaakt om het toenmalig pand “café Breugel” op de Marktplaats 35 om te bouwen tot een volwaardig modern kantoor van ruim 200m2. De verhuis naar het nieuwe kantoor is een feit in december 1998.

Vanaf 2000 komt de verzekeringentak volledig in het beheer van Guy en blijft de bankactiviteit verder onder het toezicht van Fernand en Marleen. Niet zo heel veel later komt Stephen, de jongste telg, werken in de bankdivisie.

Het naastliggende pand op de Marktplaats 34 komt te koop in 2004 en wordt meteen aangekocht in het vooruitzicht van de verdere groei van het kantoor.

In 2008 gaan Fernand en Marleen op verdiende rust en neemt Guy tevens de bankactiviteit over.

Eind 2009 is de afbraak van het aanpalende pand een feit en wordt de volledige nieuwbouw geïntegreerd in het kantoor. De volledige inrichting gaat eruit en de nieuwste vorm van inrichting en een aangename werksfeer komt tot stand om te beschikken over een kantoorruimte van + / - 400 m die eind 2010 in gebruik werd genomen.

In september 2014 gaat Zakenkantoor VERMAUT verder voor groei en specialisatie. Mede door de overname/fusie van kantoor Johan Huyghebaert-Denys uit Roeselare heeft het kantoor nu een "exclusieve" meerwaarde te bieden in een sector waar we reeds vele jaren heel sterk in zijn, de "Land -en Tuinbouw"...

Met enige trots en tevredenheid zijn wij door deze overname "hoofdagent" geworden bij HAGELUNIE voor heel Vlaanderen. HAGELUNIE "de trots" van onze noorderburen wanneer het om serreverzekeringen gaat. Een rots in de branding voor wanneer letterlijk of figuurlijk een "storm" komt opzetten.

Daar bleef het niet bij. In mei 2018 hebben Zakenkantoor VERMAUT en Zakenkantoor VANSTEELANT beslist om een verregaande samenwerking op te zetten. Hierbij worden de verzekeringsactiviteiten van kantoor VANSTEELANT vanaf 01/06/2018 geïntegreerd in de werking van Zakenkantoor VERMAUT. Mieke en Wim van Zakenkantoor VANSTEELANT versterken sindsdien het team

Tot op heden is er een sterke uitbouw van de bankportefeuille en beheert het kantoor ruim 15.000 verzekeringscontracten van gezinnen en bedrijven… Op deze continuïteit willen wij dagdagelijks verder werken. Met een sterk team van 11 mensen, stuk voor stuk specialisten in hun vak. U als klant en niet als nummer, met een sterk wederzijds vertrouwen binnen onze familiale aanpak.

Het is voornamelijk dankzij de inzet, gedrevenheid & steun van het ganse team dat het kantoor er op vandaag staat als een vaste waarde in de ruime regio.

Ontdek onze diensten »
 
Kantoor Bruggestraat
Aankoop pand Marktplaats
 

Daarom zit je goed bij ons!

 •  
  1 aanspreekpunt
 •  
  familiaal bedrijf, familiale aanpak
 •  
  persoonlijke begeleiding
 •  
  bank en verzekeringen onder 1 dak
 •  
  particulier en bedrijf
 •  
  geldautomaat, ook voor niet AXA-klanten
 •  
  ruime kluizenzaal

Proef de sfeer van ons kantoor